Beauty

Powered by Get Flexible

Leer eindelijk alle tips en tricks van een echte make-up artiest!

Wimperextensions

Wil jij vollere langere wimpers zonder al te veel moeite te doen? Heb je een speciale gelegenheid en wil je dat je ogen stralen? Met wimperextensions creëer je verschillende looks: van natuurlijk tot super glamorous – net wat jij mooi vindt. Hieronder lees je alle informatie over wimperextensions. Je kunt ook direct een afspraak  mail naar beauty@getflexible.nl of bel +31 6 53 32 87 66.

Enkele voordelen

  • Tijdsbesparing: de extensions zijn zwart van kleur, dus geen mascara meer nodig
  • Vollere, langere wimpers: een prachtige open blik, op elk moment van de dag
  • Gemak: je kan er gewoon mee douchen, sporten en zwemmen

Hoe worden deze bevestigd?

De extensions worden op een eigen wimper geplaatst.
Wimperextensions worden met een minimale hoeveelheid lijm speciaal ontwikkeld voor wimperextensions geplaatst. Het komt wel eens voor dat mensen allergisch reageren op de lijm helaas.

Wat past bij mij?

Je kunt kiezen uit een one by one of volume set lees bij volgende kopje meer informatie. Ook zijn wimperextensions zijn te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes. Kijkend naar de vorm van je ogen geef ik advies wat bij jou ogen zou kunnen passen. Wij gebruiken de D en C krul. De C-krul is een mooie krul iets meer dan je eigenwimpers. De D-krul is een heftigere krul maar voor veel klanten wel favoriet, deze krul is niet ideaal voor “bollere ogen” dan wordt dit namelijk geaccentueerd. De dikte ligt aan de kwaliteit van je eigen wimpers maar ik adviseer bij de one by one techniek 0.15 mm dit is altijd een mooi natuurlijk effect. Wil je een extremere look kunnen we ook voor de 0.20 mm gaan maar daarvoor moet je goede kwaliteit eigen wimpers hebben. Bij de lengte kijken wij ook naar de kwaliteit van je eigen wimpers en welke look je wil creëren wij hebben van 8mm tot 14 mm. Wij werken met zwarte wimpers. Heeft u speciale verzoeken laat het ons weten wij proberen aan ieders wensen te voldoen

One by one lashes

Op elk van je eigen wimperhaartjes wordt een haarextension gezet. Je kunt kiezen uit haartjes in verschillende krullen, lengtes en diktes. Hierdoor bepaal je je look.  De extensions blijven gemiddeld 3-6 weken mooi. Hoe lang dit is verschilt van persoon tot persoon en hangt af van verschillende factoren, zoals onder andere de haargroei cyclus van je eigen wimpers. Je bepaalt zelf wanneer je je wimpers wilt laten bijvullen. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur. Het bijvullen duurt een uur.

Volume

Hierbij worden op elke volwassen wimper 2 tot 6 extensions geplaatst. De extensions die wie hier voor gebruiken zijn dikte 0.10 en 0.07 anders wordt het te zwaar voor de eigen wimpers. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 2 uur tot 2,5 uur. Het bijvullen duurt een uur tot anderhalf uur wij kijken namelijk alle wimpers na en verwijderen deze als deze niet goed meer zitten.

Prijslijst

One by one
Nieuwe set € 75,-
Navullen
Binnen 2 weken € 30,-
Binnen 3 weken € 40,-
Binnen 4 weken € 50,-

Russian volume (2D tot 6D)
Nieuwe set € 100,-
Navullen
Binnen 2 weken € 40,-
Binnen 3 weken € 50,-
Binnen 4 weken € 60,-

Producten
Foam 150 ml € 21,95
Foam 50 ml € 9,95
Mascara € 19,95
Coating € 23,95
Make-up remover € 13,95
Eyeliner € 10,-
Eyelash treatment brush € 12,50

Wimpers verwijderen is € 10,-
Wij werken met producten van Lashextend.

Bijvullen

Eigen wimpers vallen uit door hun eigen groeicyclus. Waardoor de extensions dus ook uitvallen. Hierdoor zullen de wimpers gemiddeld met 3 weken weer moeten worden bijgevuld.

Wimperextensoins verwijderen

Dit kan ook bij ons met een gelremover om de lijm op te lossen, dit moet wel altijd in de salon.